Vodafone Főállású Angyalok

A Vodafone Főállású Angyal programja lehetőséget ad arra, hogy a pályázat nyertesei főállásban, versenyképes fizetésért, egy éven keresztül dolgozzanak egy választott civil szervezetnél. Minden projekt egyedülálló, hiánypótló és innovatív. Tudj meg többet a Vodafone Főállású Angyalairól és munkájukról!

Agárdi Szilvia

A népszerű látássérült énekesnő, Agárdi Szilvia a Vodafone Főállású Angyalaként szeptembertől az Informatika a Látássérültekért Alapítvány munkáját segíti. A Lapról hangra program célja a látássérültek (vakok és gyengén látók) tájékozódási, művelődési, és szórakozási lehetőségeinek bővítése a jelenleg csupán nyomtatott formában hozzáférhető újságok, folyóiratok interneten történő meghallgathatóságának és letölthetőségének biztosításával.

Kovács Krisztina

Kovács Krisztina jogász doktor a Vodafone Főállású Angyalaként a BAGázs Közhasznú Egyesülettel karöltve egy olyan közösségfejlesztésen alapuló roma integrációs modellt - az ún. Jogklinika Programot - kíván kidolgozni az ország egyik legnagyobb, 400 lelket számláló romatelepén, Bagon, amely a későbbiekben más régiókban is könnyedén adaptálható lesz.

Miksztai-Réthey Brigitta

Miksztai-Réthey Brigitta, az ELTE informatika karának tanársegédje „Segédanyagok halmozottan sérültek mobileszköz használatához” című pályázatával nyerte el a Főállású Angyal címet. Brigitta a Bliss Alapítvány munkáját segíti, amelynek célja a súlyosan halmozottan sérült, mozgás- és beszédképtelen gyermekek és fiatalok komplex rehabilitációja.