Vodafone Főállású Angyalok

A Vodafone Főállású Angyal programja lehetőséget ad arra, hogy a pályázat nyertesei főállásban, versenyképes fizetésért, egy éven keresztül dolgozzanak egy választott civil szervezetnél. Minden projekt egyedülálló, hiánypótló és innovatív. Tudj meg többet a Vodafone Főállású Angyalairól és munkájukról!

Anu Pappné Melinda

Melinda célja, hogy a Hajdú-Bihar megyében élő állami gondozott fiatalok mindennapjait jobbá tegye. Egy komplex fejlesztőprogramot dolgozott ki, melyben a helyi motoros közösség önkéntesei vesznek majd részt. Együttműködő szervezete a BAGE (Bihari Gondozottak Állami Egyesülete)

Mészáros Éva

Éva a Van Helyed a Közös Jövőnkért Alapítvány közreműködésével az ózdi Hétes telepet teszi élhetővé. Céljuk nem a gettó felszámolása, hanem annak megszelídítése. Éva a közigazgatás területén szerzett egyedülálló tapasztalatával segíti Hétes lakóit abban, hogy rendezett körülmények között élhessenek. A programmal kapcsolatos részletekről a Cseppgyerek blogon olvashatsz.

Rózsa Adrienne

Adrienne a világon egyedülálló Dévény Speciális manuális technika és Gimnasztikai Módszer (DSGM) szakmai protokollján, valamint oktatási rendszerének továbbfejlesztésén dolgozik. Kíváncsi vagy a részletekre?