Vodafone Főállású Angyalok

A Vodafone Főállású Angyal programja lehetőséget ad arra, hogy a pályázat nyertesei főállásban, versenyképes fizetésért, egy éven keresztül dolgozzanak egy választott civil szervezetnél. Minden projekt egyedülálló, hiánypótló és innovatív. Tudj meg többet a Vodafone Főállású Angyalairól és munkájukról!

Domszky Zsófia

Domszky Zsófia a Mosoly Alapítványnál komplex művészetterápiás programmal segítette elő a fogyatékkal élő vagy regresszióban lévő gyermekek fejlődését. A módszer fontos eleme, hogy a terápiás kezelések során a gyermekeken túl a családokat is bevonják. A programot szakmai konferencia zárta, a tapasztalatokat pedig egy szakmai kiadványban összegezték.

Pálfi Annamária

Pálfi Annamária az Oltalom Karitatív Egyesület formabontó kiadványát, a Csillagszálló kulturális utcalapot tette hazánkban ismertebbé, ezzel pedig segítette a hajléktalanok életét, kommunikációját és társadalmi elfogadottságát.

Legoza Judit

Legoza Judit a debreceni ÉLETFA Önkéntes Központ egyetlen főállású munkatársaként dolgozott. Feladata az önkéntesség népszerűsítése volt az észak-alföldi régióban. Ennek érdekében települési, megyei és régiós szintű népszerűsítő és tájékoztató előadásokat tartott kulturális rendezvényeken, kistérségi fórumokon és oktatási intézményekben.

Herpainé Márkus Ágnes

Herpainé Márkus Ágnes a Szociális Innovációs Társulásnál stratégiai fejlesztési programvezetőként egy Szociális Innovációs és Képzési Központot állított fel a Dunántúlon, melynek célja a helyi civil szféra megerősítése és képzése, valamint a szakmai hálózat kialakítása és a fejlesztő programok beindítása. A Társulás célja a kirekesztett csoportokkal foglalkozó szakemberek képzése, illetve a társadalmi segítségre szoruló csoportok számára leginkább szükséges szolgáltatások és programok kitalálása, megtervezése, elindítása és működésének biztosítása.