Vodafone Főállású Angyalok

A Vodafone Főállású Angyal programja lehetőséget ad arra, hogy a pályázat nyertesei főállásban, versenyképes fizetésért, egy éven keresztül dolgozzanak egy választott civil szervezetnél. Minden projekt egyedülálló, hiánypótló és innovatív. Tudj meg többet a Vodafone Főállású Angyalairól és munkájukról!

Jakab Áron

A Fruit of Care projekt gazdájaként olyan, fogyatékosokat foglalkoztató védett műhelyeket hozott létre, amelyek minőségi termékek előállításán keresztül járul hozzá az érintett otthonok lakóinak anyagi és szellemi jólétéhez. Imserkedj meg munkája gyümölcseivel a http://fruitofcare.hu címen!

Matolcsi Zsuzsa

Zsuzsa középiskolások életét tette gazdagabbá az önkéntesség élményével, a tanárok kezébe pedig egy olyan módszertant adott, amellyel ők maguk is megismertethetik diákjaikkal a közösségi szolgálat fogalmát. Tudj meg többet Zsuzsa programjáról!

Rosta Gábor

Gábor közösségi kertek létrehozásával teszi élhetőbbé és rendezettebbé városi környezetünket és ezzel együtt életmódunkat is. Olvass arról, hogy hogyan lehet belőled is közösségi kertész!

Sági Andrea

Kommunikációs szakemberként tudását a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közalapítványnál kamatoztatta egy éven keresztül.